Írástechnikai játékok

Történetek száz szóban – 2.felvonás

A héten kicsit visszaléptem és azt a száz szavas feladatot választottam ki, amit a játék többi résztvevője megírt már a legelső héten. 😄 Gondoltam, kicsit beérem őket.Feladat: Írj egy maximum 100 szavas részletet egy élőlény átváltozásáról. Bármi bármivé változhat, nincs megkötés.

~*~

Kormos halkan vinnyogott. A gazdasszony bezzeg sosem vonaglott, amikor a tükör elé járult és ráparancsolt a képmására, hogy változzon át; tűnjenek el a pattanásai, vagy váltson színt a szőre.

Bezzeg ő…! Mikor Mirci letépte a fél fülét? Bolhacsípés! Mikor Cézár elkapta és átrángatta a kerítésen? Smafu! Semmi sem hasonlított ahhoz, ahogy a bőre szétrepedt és a tagjai megnyúltak. A szoba kicsi lett, mint a rácsos doboz, amibe időnként begyömöszölte őt a gazdasszony.

Aztán hirtelen véget ért a szenvedés. Kormos lihegve, remegő tagokkal állt fel. Szent Nyávogó! Pont úgy festett, mint a sörényes a tévében.

Rettegj Cézár, eljött a visszavágó ideje!

~*~

Ahogy említettem, ezt a feladatot már Enna és Ferea is megírták, mindketten nagyon más szemszögből, mint én. Érdemes az ő megoldásukat is elolvasni. 😊😉

Olvasnál még?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük