Írástechnikai játékok

Történetek száz szóban – 14. felvonás

Feladat: Írj meg maximum 100 szóban egy cselekvés magyarázatát vagy használati utasítást, úgy, hogy kihagyod a kulcsinformációt.

~*~

Fontos, hogy előre kitaláld. Ha felírtad, sorban haladva összesen húszat oszthatsz szét a hat között úgy, hogy egyik sem lehet végül nagyobb, mint az alap maximum. Lehetőség szerint ceruzával írj, később jönnek majd a módosítók is. Ha nem szeretnél számolni, akkor a dobhatsz, de fontos, hogy ilyenkor sorba haladj! Ez is vicces, de nincs csere-bere! Ha szükséges, gondold közben újra.

Ha megvagy, akkor jönnek. Ezekből lesz többféle, van amit kapsz, kezd ezzel, add hozzá a megfelelőhöz. Utána a kimagasló értékek és a választottad után is kapsz, de azokat érdemes átgondolni, mert lehet el kell érned, hogy felvehesd.

~*~

Na jó, bevallom, én ezen borzasztó jól szórakoztam. X’) Azon is, hogy kitaláljam, miről írjak, meg azon is, hogy megírjam. 🙂 Mondjuk gyanítom, nem sokaknak van esélyük kitalálni, maximum azoknak, akik maguk is ismerősek ezen a terepen, bár a kép talán súg. 🙂 Aztán lehet mégsem. 😀 Mindenesetre ha érdekel a megoldás, lentebb találod, csak jelöld ki a szöveget, mert fehérrel írtam, ne legyen olyan könnyű a dolog. 😉

Megoldás: karakteralkotás

Olvasnál még?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük